Megalakult a HADART Színház – MeseSzínpad

Nagy örömmel jelentjük be, hogy januártól újabb előadásokkal bővítjük gyerekszínházas repertoárunkat. A Duma Színház – Gyerekhajó társulatával összeolvadva egy igazán sokszínű és magas színvonalú műsorpalettával vágunk neki az újévnek.

A bővülés miatt szükségessé vált, hogy egy új márkanevet vezessünk be a régi és új gyerekszínházas, valamint a felnőtteknek szóló előadásaink megkülönböztetésére. Így a Hadart Színház gyermekeknek szóló produkcióiból és a Duma Színház – Gyerekhajó előadásaiból összeálló repertoárt ezentúl „HADART Színház – MeseSzínpad” márkanév alatt találja meg a közönség.

A HADART Színház – MeseSzínpad előadásai szerte az országban elérhetők lesznek. Folytatva eddigi missziónkat szeretnénk minél több magyarországi településre, és határon túli magyar közösségekhez is eljuttatni a színvonalas gyerekszínházi élményeket. Természetesen továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk az esélyegyenlőség támogatására, így egyes produkciókat jelnyelvi tolmácsolással is színpadra állítunk és folyamatosan bővítjük az erre felkészített előadások számát.

A Hadart Színház – Meseszínpad januártól a következő mesejátékokkal várja a közönséget: Süsü a sárkány kalandjai, Panna, a pöttöm, Móka Miki és barátai, Mekk Elek az ezermester, Hetedhét varázslat, Micimackó, Inokkió, Keménykalap és Krumpliorr, Pumukli.

Jó szórakozást kívánunk!

Keresés az oldalon
Elérhetőség

Telefon: + 36 30 519 4038
Email: info@hadartszinhaz.hu
Székhely/Iroda: 1134 Budapest, Váci út 51/A

Ajánlott videó
Facebook
Hallássérültek Kultúrájáért Alapítvány
Támogatók és Partnerek