MENTÉS MÁSKÉNT! & Őrületek Tornya

Különleges élmény, különleges helyen, egy mozgalmas, izgalmas hétfő befejezéseként!
A HADART Színház előadása lesz a nap záróakkordja, a HAT Alapítvány, a Magyar Adományozói Fórum és a Magyar Public Relations Szövetség által, 2017. április 3-án Budapesten, a Duna Palotában rendezett konferenciáját követően!

„Mentés másként”.

Egy konferencia, mely nem a sablonokra épít!

A konferencia témája a felelősségvállalás, az élet minden területén. Meg kell tanulnunk felelősen élni, tudni, hogy mit jelent ez a fogalom a mindennapokban. Meg kell tanulnunk átadni a gyerekeinknek, hogy aztán az unokáinknak már természetes legyen.

Tehát a konferencia küldetés is egyben, akár a vele ez alkalommal együttműködő Hadart Színház tevékenysége is. Esélyegyenlőség a színpadon és a nézőtéren egyaránt! Hiszen közismert, hogy a Hadart Színház a rászorulók minden csoportjához elviszi a művészetet, így pl. infokommunikációs akadályok nélkül, jeltolmács segítségével a siketek és nagyothallók számára is.

A színház öt éves fennállása óta maga is tudatos társadalmi felelősségvállalásra törekszik. A segítséget viszi, ugyanakkor kapja is, hiszen egy alapítvány, a Hallássérültek Kultúrájáért Alapítvány az, amely munkájukat segíti, mert társadalmi közösségvállalás nélkül semmi sem létezhet.

A Mentés Másként konferencia fővédnöke Novák Katalin, a Nemzeti Önkéntes Tanács elnöke, család- és ifjúságügyért és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár. A program fővédnökét Ekler Gergely, az Új Nemzedék Központ ügyvezetője képviseli!

Bombera Krisztina, Koronczay Lilla, Bernáth József és Marosi Viktor maguk is a konferencia résztvevői, akik szívesen adják nevüket olyan kezdeményezésekhez, amelyek a jövő alapköveit teszik le.

A Hadart színház a konferencia résztvevőinek lehetőséget kínál, erre az alkalomra kialakított speciális jegyárakkal egy olyan színházlátogatásra, mellyel nem csak különleges művészi élményben lehet részük, de ezzel is a téma iránti elkötelezettségüket jelezhetik. A szó, „jel, jelezni”, lám több értelemben is részese lesz az estének.

Jegyvásárlás

Különleges színházi élmény vár a nézőkre az este folyamán!

Egy nap együtt április 3-án, a konferencia idején a Duna Palotában, és este a Hadart Színház előadásán!

Egy eldobott pille palack, egy félig megrágott szalámis zsemle, egy jó, de megunt ruhadarab. Egy óceán, ami levegőért kiált, egy éhes száj, aminek nem jut étel, egy kopott kabát, egy az „életből kikopott” emberen! Ugye van összefüggés? Felelősség az élet minden területén.

Tanuljunk felelősen élni, hogy a fenti szöveg, évek múlva, érthetetlen legyen az akkor élő generáció számára!

Az esemény honlapja: http://www.mentesmaskent.ittvagyok.org/

Őrületek Tornya előadás INFO: https://hadartszinhaz.hu/oruletek-tornya/

JEGYVÁSÁRLÁS: https://hadartszinhaz.jegy.hu/program/oruletek-tornya-78383

Keresés az oldalon
Elérhetőség

Telefon: + 36 30 519 4038
Email: info@hadartszinhaz.hu
Székhely/Iroda: 1134 Budapest, Váci út 51/A

Ajánlott videó
Facebook
Hallássérültek Kultúrájáért Alapítvány
Támogatók és Partnerek