Kérjük támogassa a hadart színházat adója 1%-val


A személyi jövedelemadójának 1%-áról idén is rendelkezhet, és azt felajánlhatja az arra jogosult civil kedvezményezettek számára. Ha elismerésre méltónak tartja munkákat, kérjük támogassa társulatunkat!

A felajánlásához az alábbi adatokra lesz szükség:

NÉV: „JÁRMIKA Jövőkép” Gyermek Alapítvány
ADÓSZÁM: 18129566-2-41.

 
Rendelkező nyilatkozat letöltése:
Adó 1%-ról rendelkező nyilatkozat .pdf formátumban
Adó 1%-ról rendelkező nyilatkozat .doc formátumban

1. Ezt a rendelkező nyilatkozatot kérjük, helyezze egy szabványos borítékba.
2. Ragassza le a borítékot, és CÍMEZZE MEG AZ ILLETÉKES ADÓHATÓSÁG RÉSZÉRE.
3. A borítékra írja rá az ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT, és a ragasztott felületen átnyúlóan ÍRJA ALÁ.
4. A borítékot TOVÁBBÍTSA MUNKÁLTATÓJÁHOZ (2017. május 10-ig), vagy AZ ADÓHIVATALHOZ (2017. május 22-ig).

Megtisztelő támogatásukat előre is köszönjük!

 


Hogyan rendelkezhet adója 1+1 százalékáról?

Útmutató az SZJA 1%-ának felajánlásáról, a nyilatkozatok kitöltéséről, és más tudnivalók

Az idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. Ezt legkésőbb május 22-ig az szja-bevallási formától függetlenül is megteheti.

Magánszemélyként az idén is dönthet úgy, hogy a megfizetett adójának 1%-át felajánlja egy regisztrált civil szervezetnek, további 1%-át pedig valamely technikai számmal rendelkező egyháznak, vagy a kiemelt előirányzatnak (2017-ben a Nemzeti Tehetség Programnak).

A rendelkezés benyújtására 2017. május 22-ig van lehetőség, ez a határidő jogvesztő, elmulasztása igazolási kérelemmel sem menthető ki.

A rendelkező nyilatkozat benyújtható:

– a személyi jövedelemadó-bevallással együtt (ügyfélkapun keresztül elektronikusan, postai úton, vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen),

e-SZJA online kitöltő felületen ügyfélkapus regisztráció esetén elektronikus úton, vagy ügyfélkapus regisztráció nélkül postai úton,

– munkáltatói adómegállapítás esetén 2017. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak, (Fontos, hogy a lezárt borítékon rajta legyen az adóazonosító jele, a leragasztás helyén pedig az aláírása!)

– a bevallástól elkülönülten, közvetlenül a NAV-hoz

– a 16EGYSZA jelű nyomtatványon (ügyfélkapun keresztül elektronikusan, vagy postai úton, vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, ez esetben lezárt, adóazonosító jellel ellátott borítékban).

– a 16EGYSZA jelű nyomtatvány adattartalmával egyező nyilatkozati lapként, önállóan lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban (postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen).

Azt, hogy az Ön által idén megjelölt kedvezményezett(ek) részesült(ek)-e a felajánlott 1(+1)%-os összeg(ek)ből, jövő év januártól a NAV honlapján megtekintheti.

Amennyiben ügyfélkapuval rendelkezik, elektronikus úton tájékoztatjuk a felajánlott összeg kiutalásáról.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a rendelkező nyilatkozaton jelezheti hozzájárulását ahhoz, hogy nevét és elérhetőségét a megjelölt civil kedvezményezettel közölje a NAV. Az adatkezelési hozzájárulás és az adatok feltüntetése a rendelkező nyilatkozaton önkéntes, nem feltétele az érvényes rendelkezésnek.

Keresés az oldalon
Elérhetőség

Telefon: + 36 30 519 4038
Email: info@hadartszinhaz.hu
Székhely/Iroda: 1134 Budapest, Váci út 51/A

Ajánlott videó
Facebook
Hallássérültek Kultúrájáért Alapítvány
Támogatók és Partnerek