Archívum – 2016/2017. évi előadásaink

Bemutatók

OSCAR (Felújítás, 2016.10.30.)

Claude Magnier Oscar című vígjátékát öt éve játssza a HADART Színház hatalmas sikerrel Vándor Éva és Straub Dezső főszereplésével. Emlékeznek? Az Oscar című bohózatból filmtörténeti remekek is születtek, Louis de Funes (1967) és Sylvester Stallone (1991) főszereplésével is láthattuk, nagy népszerűségnek örvendett világszerte. Nem véletlenül, hiszen a darabban félreértések és bonyodalmak sorozata követi egymást szinte felfoghatatlan sebességgel, a nézők pedig könnyesre nevethetik magukat.

FELNŐTT ELŐADÁSOK

ŐRÜLETEK TORNYA

Az Őrületek tornya Shakespeare Tévedések vígjátékának mai változata. Moravetz Levente remek humorú darabja nem kíméli a nevetőizmokat. Háda János rendezésében fergeteges komédiát láthatunk kiváló színészi alakításokkal. Elcserélt ikrek, akiket óhatatlanul összetévesztenek. Kicsapongó férj csalfa feleséggel, nőfaló macsó, saját neméhez vonzódó fiatalember, egy csinibaba, egy kotnyeles szomszédasszony, egy tipp-topp üzletasszony és a mindent értő házmester. Mindannyian a toronyházban kavarnak.

ORFEUM

Az ORFEUM - Zenés barangolás a 20. században címmel élő zenekarral kísért előadásban, neves színművészek egy-egy ismert melódiával mesélik el a múlt század két világháborúját, 1956-ot, a sötét szocializmust, ’68-at, a nyolcvanas évek zenei „robbanását”, majd a rendszerváltozás hozta szabadságot. Egy orfeumi revü, ahol mindenki megtalálja a saját kedvencét. A hajdani orfeumok emlékezetes világát az egykori kávéházak hangulatával ötvözve idézi meg a HADART Színház. A színpadon hat színész és egy zenekar - semmi sem szab határt fantáziánk, emlékeink szárnyalásának, végig a 20. századon.

APÁCÁK

Az Apácák, az egyik legjobb off-broadway musical, fantasztikusan jó zenével, öt nagyszerű színésznővel. Vándor Éva, Voight Ági, Mérai Kata, Zakariás Éva és Laurinyecz Réka élő zenekarral, fülbemászó dallamokkal és abszurd helyzetekkel szórakoztatja a közönséget. Egy világhírű musical komédia Kökényessy Ági rendezésében. A darabban a nővérek a Grease című musicalből adnak elő részleteket, és csinálnak parádés “apácashowt”.

GYERMEK ELŐADÁSOK / HADART Színház - MeseSzínpad

SÜSÜ, A SÁRKÁNY KALANDJAI

„Ó, ha rózsabimbó lehetnék…” sóhajtja Süsü, „Csiszi-csiszi köszörű, ez az élet gyönyörű…” kántálják a zsoldosok. „Emitt sírás? Amott bánat?, Ott termek, s a könny felszárad!” – énekli a Jókirályfi. Csak hull, csak hull, hull a könnyem, senki sincs, aki megmentsen….” bánkódik a királylány. Süsü, a sárkány történetét és a mesejáték fülbemászó dalait minden korosztály ismeri és imádja.

Keresés az oldalon
Elérhetőség

Telefon: + 36 30 519 4038
Email: info@hadartszinhaz.hu
Székhely/Iroda: 1134 Budapest, Váci út 51/A

Ajánlott videó
Facebook
Hallássérültek Kultúrájáért Alapítvány
Támogatók és Partnerek