Archívum – 2015/2016. évi előadásaink

BEMUTATÓK

ŐRÜLETEK TORNYA (2015.11.21.)

Az Őrületek tornya Shakespeare Tévedések vígjátékának mai változata. Moravetz Levente remek humorú darabja nem kíméli a nevetőizmokat. Háda János rendezésében fergeteges komédiát láthatunk kiváló színészi alakításokkal. Elcserélt ikrek, akiket óhatatlanul összetévesztenek. Kicsapongó férj csalfa feleséggel, nőfaló macsó, saját neméhez vonzódó fiatalember, egy csinibaba, egy kotnyeles szomszédasszony, egy tipp-topp üzletasszony és a mindent értő házmester. Mindannyian a toronyházban kavarnak.

ŐRÜLETEK TORNYA (2015.11.21.)

Az ORFEUM - Zenés barangolás a 20. században címmel élő zenekarral kísért előadásban, neves színművészek egy-egy ismert melódiával mesélik el a múlt század két világháborúját, 1956-ot, a sötét szocializmust, ’68-at, a nyolcvanas évek zenei „robbanását”, majd a rendszerváltozás hozta szabadságot. Egy orfeumi revü, ahol mindenki megtalálja a saját kedvencét. A hajdani orfeumok emlékezetes világát az egykori kávéházak hangulatával ötvözve idézi meg a HADART Színház. A színpadon hat színész és egy zenekar - semmi sem szab határt fantáziánk, emlékeink szárnyalásának, végig a 20. századon.

FELNŐTT ELŐADÁSOK

APÁCÁK

Az Apácák, az egyik legjobb off-broadway musical, fantasztikusan jó zenével, öt nagyszerű színésznővel. Vándor Éva, Voight Ági, Mérai Kata, Zakariás Éva és Laurinyecz Réka élő zenekarral, fülbemászó dallamokkal és abszurd helyzetekkel szórakoztatja a közönséget. Egy világhírű musical komédia Kökényessy Ági rendezésében. A darabban a nővérek a Grease című musicalből adnak elő részleteket, és csinálnak parádés “apácashowt”.

ŐNAGYSÁGA KABARÉJA

Őnagysága kabaréja címmel Medgyaszay Vilma és Vidor Ferike, a magyar kabaré történetének két nagy énekesnőjének öltözői civakodását, rivalizálását és a pesti kabaré fénykorát, az 1910-es éveket eleveníti meg Fráter Zoltán darabja. A számos ismert kuplét és sanzont feldolgozó zenés darabot Zakariás Éva (Medgyaszay Vilma) és Mérai Katalin (Vidor Ferike) előadásában láthatjuk. A magyar irodalmi kabaré megteremtője, Nagy Endre legendás kabaréhősnői újra a pódiumon!

GYERMEK ELŐADÁSOK / HADART Színház - MeseSzínpad

SÜSÜ, A SÁRKÁNY KALANDJAI

„Ó, ha rózsabimbó lehetnék…” sóhajtja Süsü, „Csiszi-csiszi köszörű, ez az élet gyönyörű…” kántálják a zsoldosok. „Emitt sírás? Amott bánat?, Ott termek, s a könny felszárad!” – énekli a Jókirályfi. Csak hull, csak hull, hull a könnyem, senki sincs, aki megmentsen….” bánkódik a királylány. Süsü, a sárkány történetét és a mesejáték fülbemászó dalait minden korosztály ismeri és imádja.

Keresés az oldalon
Elérhetőség

Telefon: + 36 30 519 4038
Email: info@hadartszinhaz.hu
Székhely/Iroda: 1134 Budapest, Váci út 51/A

Ajánlott videó
Facebook
Hallássérültek Kultúrájáért Alapítvány
Támogatók és Partnerek