Archívum – 2014/2015. évi előadásaink

BEMUTATÓK

APÁCÁK (2015.02.19.)

Az Apácák, az egyik legjobb off-broadway musical, fantasztikusan jó zenével, öt nagyszerű színésznővel. Vándor Éva, Voight Ági, Mérai Kata, Zakariás Éva és Laurinyecz Réka élő zenekarral, fülbemászó dallamokkal és abszurd helyzetekkel szórakoztatja a közönséget. Egy világhírű musical komédia Kökényessy Ági rendezésében. A darabban a nővérek a Grease című musicalből adnak elő részleteket, és csinálnak parádés “apácashowt”.

FELNŐTT ELŐADÁSOK

ŐNAGYSÁGA KABARÉJA

Őnagysága kabaréja címmel Medgyaszay Vilma és Vidor Ferike, a magyar kabaré történetének két nagy énekesnőjének öltözői civakodását, rivalizálását és a pesti kabaré fénykorát, az 1910-es éveket eleveníti meg Fráter Zoltán darabja. A számos ismert kuplét és sanzont feldolgozó zenés darabot Zakariás Éva (Medgyaszay Vilma) és Mérai Katalin (Vidor Ferike) előadásában láthatjuk. A magyar irodalmi kabaré megteremtője, Nagy Endre legendás kabaréhősnői újra a pódiumon!

ORSZÁGOMAT EGY CSÓKÉRT

Sever, Navarra királya erkölcscsősz gyanánt betiltja országában a csókot. Ezért többen szöknek át a szomszédos országba. Köztük Adolar is, Sever király bátyja, de ő nagyon sóvárog szerelme után. Így álruhában hazatér, és ráveszi a királyt: hirdesse ki, hogy egy hónapra elutazik, de álruhában térjen vissza, és nézze meg mi történik az általa erkölcsösnek vélt országában.

OSCAR

Claude Magnier Oscar című vígjátékát öt éve játssza a HADART Színház hatalmas sikerrel Vándor Éva és Straub Dezső főszereplésével. Emlékeznek? Az Oscar című bohózatból filmtörténeti remekek is születtek, Louis de Funes (1967) és Sylvester Stallone (1991) főszereplésével is láthattuk, nagy népszerűségnek örvendett világszerte. Nem véletlenül, hiszen a darabban félreértések és bonyodalmak sorozata követi egymást szinte felfoghatatlan sebességgel, a nézők pedig könnyesre nevethetik magukat.

A Vérszipoly

Az öregnek nem akaródzik, A fiatal még vakaródzik. A grófnő meg csak epekedik És a vágya cseperedik, Hogy egy éjjel, rémes kéjjel Rátörjön „egy férfias rémalak, Ki nappal még néma, vak, S mozdulatlan a kriptában fekszik…

GYERMEK ELŐADÁSOK / HADART Színház - MeseSzínpad

SÜSÜ, A SÁRKÁNY KALANDJAI

„Ó, ha rózsabimbó lehetnék…” sóhajtja Süsü, „Csiszi-csiszi köszörű, ez az élet gyönyörű…” kántálják a zsoldosok. „Emitt sírás? Amott bánat?, Ott termek, s a könny felszárad!” – énekli a Jókirályfi. Csak hull, csak hull, hull a könnyem, senki sincs, aki megmentsen….” bánkódik a királylány. Süsü, a sárkány történetét és a mesejáték fülbemászó dalait minden korosztály ismeri és imádja.

Ágacska

Gomba, virág, lepke, béka lesz a játszótársakból, a tárgyak életre kelnek… A festő viharos szelet fúj, s a szél letöri Ágacskát a fáról… Kacsák totyognak be hápogva, Pösze egér fúj harcias indulót, mindnyájan futnak, lebegnek, elbolondoznak Ágacskával, aki nagyon szeretné tudni, hogy voltaképpen ki is ő. >>

Keresés az oldalon
Elérhetőség

Telefon: + 36 30 519 4038
Email: info@hadartszinhaz.hu
Székhely/Iroda: 1134 Budapest, Váci út 51/A

Ajánlott videó
Facebook
Hallássérültek Kultúrájáért Alapítvány
Támogatók és Partnerek