Bűbájos étellift

két egyfelvonásos klasszikus egy estén.
Harold Pinter – Az étellift c. darabja és Slawomir Mrozek – Bűbájos éj c. darabja

Egy szoba rejtélyei kerülnek a reflektorfénybe két méltán elismert író különböző nézőpontjából.

Két színész, 4 különböző karakter és egy szoba, amely mindkét darabban rejteget titkokat. Vajon, hogy reagál a Bérgyilkos duó, ha körülöttük megfejthetetlen dolgok történnek és milyen rejtélyeket tartogat egy másik szoba Kartársaink számára? Szereplőink személyisége vajon kiállja a bezártság próbáit vagy lehull a maszkjuk és felszínre tör nagy gonddal leplezett valódi énjük!?

I. felvonás – Harold Pinter: Az étellift c. darabja

Két bérgyilkos várja egy szobában, hogy elkezdhessék a melót. Különös üzenetek érkeznek, s a légkör egyre fojtogatóbb. A külső események végzetesen összekeverednek a személyiség útvesztőiben. Van egy megbízó és egy feladat, de vajon ki a megbízó, és mi a feladat, és vajon az a veszélyes, ha nem tudjuk, vagy az, ha meg akarjuk tudni. Tény viszont, hogy a WC nem akkor öblít, amikor kellene, egy váratlanul felbukkanó ételliften pedig különös étel- és italrendelések érkeznek.
Szereplők: Ben és Gus

II. felvonás – Slawomir Mrozek: Bűbájos éj c. darabja

Kartárs és Kedves Kartárs egy szállodai szobában olyan élmény hatása alá kerül egy harmadik személy – nő megjelenésével -, hogy ideig-óráig kizökkennek a mindennapok biztonságából, és megkérdőjelezik egymás és a maguk létezését is. A harmadik személy megfejthetetlen szándékai, eldönthetetlen befolyása erre a két emberre, képtelenné és számos esetben komikussá teszik az egész helyzetet.
Szereplők: Kartárs, Kedves Kartárs és A harmadik

Szereplők:

Ben / Kedves Kartárs – BORDÁS MIHÁLY
Gus / Kartárs – GIELER CSABA
A harmadik – ENYINGI ZSÓFIA

Rendezte: HÁDA JÁNOS

Keresés az oldalon
Elérhetőség

Telefon: + 36 30 519 4038
Email: info@hadartszinhaz.hu
Székhely/Iroda: 1134 Budapest, Váci út 51/A

Ajánlott videó
Facebook
Hallássérültek Kultúrájáért Alapítvány
Támogatók és Partnerek